Wie is FOLLOW

 Follow your heart.....

 Follow your dream...

 Follow me and

 I will Follow you.

 

In een paar zinnen hoe mijn bedrijfsnaam tot stand is gekomen. Een woord waar iedereen zich in kan vinden.

Hallo, mijn naam is Esther van Sermond. In 2015 ben ik getrouwd met Ben in het bijzijn van onze 3 kinderen, Robin, Joren en Maren. We wonen in Goor (Hof van Twente), Overijssel. Geboren en getogen. Alleen in het dialect spreken, dat is niet aan mij besteed. 
Mijn hele leven doe ik al iets met mijn handen. Creatief bezig zijn, zoals men dat zo mooi zegt. Dat begon natuurlijk met tekenen en kleuren toen ik klein was. Interieurs in kijkdozen maken, bijv. van mijn slaapkamer. Lego/Playmobil vond ik ook fantastisch.
Na de MAVO heb ik dan ook een creatieve opleiding gevolgd,
het C.I.B.A.P. te Zwolle. Daar ben ik afgestudeerd als etaleur, decorateur, standbouwontwerper en ontwerper van interieurs, voor zowel particulieren als voor bedrijven.
Thuis ben ik het “manusje van alles”.  Van schilder tot timmerman, van elektricien tot tuinman, van etaleur tot decorateur en van interieurontwerper tot interieurstylist. Dat laatste is ook een belangrijk deel van mijn leven geworden.
 
Verder maak ik zelf lampen en knap oude meubels op. Van “oude” meuk, weer "nieuwe" meuk maken. Geweldig! Daarom ben ik vaak te vinden op rommelmarkten, kringloopwinkels of
op marktplaats. Daar zijn zoveel mooie “oude” originele spullen te vinden, die ik weer goed kan gebruiken bij het inrichten van een interieur. Een knipoog uit het verleden, hoort in elk interieur thuis.
In maart 2019 ben ik mijn hart en mijn droom gaan volgen
(Follow). Ik ga jou helpen met je interieur, op welke manier dan ook. Ik ga mijn gave, "visueel zien" en mijn kennis m.b.t.
interieur- en styling advies met jou delen. Denk aan kleur/materiaal advies, lichtplan, stylingadvies door bijv. een moodboard, plattegrondtekening in 2D/3D en of 3D illustratie foto's. Ook functioneel gebruik maken van je ruimte vind ik heel belangrijk.  Want een interieur hoeft er alleen niet mooi uit te zien, maar ook makkelijk in gebruik. Daarom kan een kleine verandering,  vaak al groot resultaat opleveren.
Denk je aan een verbouwing, verhuizing of ga je een nieuwbouwhuis kopen? Dan heb je vaak wel de ideeën. Maar is het moeilijk voor te stellen, hoe het er uiteindelijk uitkomt te zien. Laat mij je dan helpen bij het indelen van die ruimte.
Door samen in gesprek te gaan, krijg ik al een goede indruk en maak ik het voor je visueel. Want het moet er niet alleen mooi uitzien, maar "praktisch" ingericht is tevens net zo belangrijk.
Nieuwsgierig geworden, wat Follow by Esther voor jouw
interieur inrichting of styling advies kan betekenen?
Kijk verder op deze site.
Kies je pakket en maak een afspraak met mij. Dan ga ik je volg-en (Follow) en je adviseren. Zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen.
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Pinterest - White Circle

© 2019 FOLLOW by Esther. Proudly created with Wix.com