top of page

6 stappen Presentatieplan

Om een goed beeld te krijgen hoe FOLLOW te werk gaat. Werk ik altijd vanuit een 6 stappenplan,

waarin goed duidelijk wordt hoe het uiteindelijke interieurontwerp er uit komt te zien. En door de persoonlijke uitleg, kan je met je opdrachtgevers nog mooi even sparren over het ontwerp en verder toe lichten waarom ik het bijvoorbeeld zo zal doen. Voor een leuk stel uit #nijverdal mocht ik de benedenverdieping ontwerpen. Het huis is destijds gebouwd door firma ten Kate. Deze huizen staan beter bekend in Nijverdal en omstreken als "de lange Jan". Ik kreeg een telefoontje of ik hun verder kon helpen met de indeling van de kamer en keuken. Door verschillende tegenslagen te hebben gehad, hadden ze even weer een boost nodig om verder te gaan met de verbouwing. Een interieurplan zal hun daar enorm mee helpen. Door het eerste gesprek wat ik met haar heb gehad, bespreek je de wensen en ideeën. De bewoonster liet dit keer niet veel los, maar voor mij genoeg. Ik ben voor ze aan de slag gegaan en kwam met een verrassend keukenontwerp. Gisteren (natuurlijk op gepaste afstand😉) ben ik bij ze geweest voor de presentatie. Wat waren ze benieuwd. Wat ik al verwachtte, waren zij inderdaad blij verrast over het keukenontwerp. Een "Out of the box" ontwerp. Wat prachtig dat ik voor de bewoners een 6 stappen interieurplan heb mogen maken. Zodat zij weer de energie hebben om van hun huis, een mooie thuis te maken. En dat na veel tegenslag!

Stappen

Foto 1 & 2: Moodboard

Foto 3: Plattegrond

Foto 4: Bovenaanzicht in 3D

Foto 5: Lichtplan

Foto 6: Doorsnede

Foto 7 & 8: 3D illustratie foto's

Ook verbouw of nieuwbouw plannen, maar nog geen ontwerp?! Of interieurinspiratie nodig? Laat FOLLOW je helpen. Kijk op www.followbyesther.com naar de mogelijkheden. En volg me op de verschillende socialmediakanalen, om op de hoogte te blijven.


Tot FOLLOW by


Esther345 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

HALLO JULI

Comments


bottom of page