top of page

HALLO FEBRUARI

FEBRUARI....


Beseffende dat veel ondernemers wakker liggen vanwege de corona maatregelen. Mijn hart is bij jullie. Iedereen heeft hier een mening over of vind er wel wat van. Maar leuk is het niet, om moedeloos van te worden. Als onder


nemer weet ik hoe trots je kan zijn op je bedrijf. Want je wil maar één ding. Doen waar je hart ligt, doen waar je goed in bent, hard werken en anderen inspireren, blij maken door je werk te delen.

In mijn geval. Interieurontwerpen maken, interieur adviezen geven en inspireren.


Met FOLLOW by Esther kijk ik terug naar een te gekke maand januari. Een maand van 3 interieur presentaties, 5 interieur adviezen, 7 intake gesprekken, 6 nieuwe afspraken en tussen het ontwerpen door, weer 5 nieuwe aanmeldingen. Van jaren 30, naar jaren 70/80, verbouwen/nieuw bouwen, zitkuilen, schoon


metselwerk, donker, licht, schrootjes alles heeft deze maand de revue gepasseerd.

Ik hou daar van. Allemaal mooie uitdagingen, allemaal verschillend. Kom maar op!


FOLLOW by Esther bestaat in maart 2 jaar. En wat een geweldige uitdaging ben ik toen met mezelf aangegaan. Nooit gedacht dat ondernemen zo leuk is (zeg ik, terwijl veel ondernemers daar nu heel anders over denken). Natuurlijk kost het energie. Want ook ik ben gewoon een moeder van drie kids, huisvrouw, oppas tante, vrouw van iemand met twee linker handen, sloper, timmervrouw, elektricien, schilder en ga zo maar door. Maar doordat je dingen doet die je zelf en een ander leuk vind. Krijg je daar 200% energie voor terug.


Ook ik heb nog veel ideeën en ontwikkelingen in de pen.

Maar die zijn deels door de Corona nog niet uitvoerbaar. Maar wat in het vat zit, verzuurd niet.

Wel ga ik in maart (verjaardag) een leuke weggeef actie doen...dus hou mijn social media in de gaten.

Ik ben te vinden op.....Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest.


Voor meer informatie, check dan even mijn website: www.followbyesther.com


Voor alle ondernemers in welke branche dan ook en flink in de 💩zitten......HOU VOL!!!


Tot FOLLOW by

EstherRecente blogposts

Alles weergeven

HALLO JULI

Hozzászólások


bottom of page