top of page

HALLO JULI

...dag juni wat was je een leuke drukke creatieve inspirerende maand.


Juni begon voor mij natuurlijk met het TV debuut bij RTL4. In het programma HEEL HOLLAND WOONT. Zo leuk om daar deel van uit te mogen maken. Mijn bedrijf in een twee minuten filmpje. Kort, dat klopt. Maar wat laat dit promo filmpje goed zien, wie FOLLOW is, wat FOLLOW doet, waar FOLLOW voor staat en waarom FOLLOW by Esther het zo belangrijk vind om persoonlijke interieurontwerpen te maken en zich niet verbind met één style. Want iedereen is anders en daar hoort ook een ander interieur bij.

Heb je het filmpje nog niet gezien? Klik dan even op deze link.


Naast het ontwerpen van mijn eigen kantoor, 3 keukens, badkamer, zolder, 4 woonkamers en een overkapping stylen, ben ik een leuke samenwerking aangegaan met Henri Elbert van Perfect Woonaanpassingen. Met de vakantie in zicht nog 3 presentaties en 1 interieuradvies te gaan, staat er na de vakantie de eerste afspraken voor een intake en ontwerpen al weer in mijn agenda.

Hoe dankbaar en trots kan je dan zijn op je bedrijf. Geweldig wat een energie komt er bij mij vrij, door het doen van al deze te gekke werkzaamheden.


Net al even genoemd, mijn eigen kantoorruimte. YES!!! Verder gaan met de ontwikkelingen van FOLLOW. Creatieve ontwikkelingen waarin ik jullie graag mee wil nemen. Jullie gaan inspireren met ideeën voor je eigen interieur. Hoe en Wat? Later meer.

Met mede collega’s interieurontwerper/interieur stylist of beginnende interieurontwerpers netwerken, in mijn kantoor op deze prachtige locatie “de Laarschool” in Goor.

Wat te denken aan een stagiaire aannemen, ook daar ben ik mee gestart. Misschien wel van ‘t CIBAP, daar waar ik ook ooit op heb gezeten.

Zo heb ik nog veel meer van dit soort “creatieve” ideeën en ontwikkelingen in mijn hoofd en op papier.


Maand juni goed afgesloten met een heerlijke BBQ weekend. Zaterdag met onze vrienden. Echt super lang geleden dat we met elkaar iets leuks hebben gedaan. Dus dat was even weer ouderwets gezellig. Zondag een heerlijke BBQ bij ons in de tuin met familie en vrienden. Wat fijn weer nieuwe herinneringen gemaakt.


Wat kan er toch veel gebeuren in maar één maand. Juni was voor mij echt een super leuke maand, die natuurlijk weer veel te snel voorbij is gegaan.Tot FOLLOW by

EstherRecente blogposts

Alles weergeven

Komentarai


bottom of page