top of page

Afstylen en dan een "Before en After......!"

Het is al eventjes geleden dat ik op mijn fiets fietste naar die mooie monumentale Twentse Boerderij. Weten jullie het nog.....? Ik schreef er mijn eerste blog over. Getiteld; “Van Kök’n (keuken) naar Woonkamer” of van 1880, naar het jaar 2020. Ik waande mij toen even terug in de tijd. Prachtig. Alle muren waren voorzien van oude tegels en moesten ook blijven. Wat dacht je van die 9 deuren. Poeh, dat was ook wel even een binnenkomer. En de grote schouw, die ze vroeger gebruikten om te koken, was ook nog aanwezig. De bewoonster vroeg mij daarom ook, of IK (FOLLOW) daar iets mee kon. Ze wilde na al die jaren toch een keer wat anders met haar woonkamer, maar hoe? Na de presentatie van mijn ontwerpen (moodboard, plattegrond in 2D en 3D, materiaal- en lichtplan met de daarbij horende 3D illustratie foto’s) zijn ze zelf aan de slag gegaan. Petje af hoor! Want het was een behoorlijke klus. Maar het eindresultaat is echt geweldig geworden!Voor mij was het een leuke uitdagende opdracht. Want zoveel tegeltjes en deuren in één ruimte, kom je dagelijks niet meer tegen.

Kijk snel naar de “BEFORE” en “AFTER” foto’s.


Ook hier heb ik weer gebruik gemaakt van de 6 stappen plan.

Foto 1: Moodboard

Foto 2: Plattegrond

Foto 3: Bovenaanzicht in 3D

Foto 4: Lichtplan

Foto 5: Doorsnede

Foto 6: 3D illustratie foto

Daarna de "Before en After" foto's.


Al mijn opdrachtgevers zijn uniek en daar hoort ook een uniek interieur bij. Want wat ik heel belangrijk vind en ook naar streef, is dat mijn interieurontwerpen dicht bij de bewoners blijven, zoals ze zelf zijn. Dan pas kan een interieur als een warme deken aanvoelen. En is mijn missie geslaagd. Hoe mooi is dat......139 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page