top of page

HALLO JUNI

De zomer komt eraan. Heerlijk de zon op je snoet. Leuke nieuwe verrassende interieur creaties bedenken. Ik zeg; "Kom maar op!"


Privé en zakelijk gaat er deze maand wat veranderen. Op dit moment kan ik daar nog niet veel over zeggen. Maar dat het leuk is, is één ding zeker. Houd mijn social media in de gaten. En anders is het zeker te lezen in mijn volgende blog.


Als eerst laten we zondag 6 juni niet vergeten. Mijn TV debuut bij HEEL HOLLAND WOONT op RTL4 om 12:30 uur. Een gaaf promo filmpje van mijn bedrijf FOLLOW by Esther. Super om te zien waar FOLLOW voor staat. De werkzaamheden die ik doe. En de resultaten van mijn interieurontwerpen. Mega trots op het eindresultaat. Dus kijken hè, zondag a.s.!


19 juni alweer 6 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde Ben in het bijzijn van onze 3 kids. Een feestje die ik nooit meer ga vergeten. Prachtig! Vooral ook omdat we in die 6 jaar heel veel hebben meegemaakt. Twee dierbaren verloren aan die vreselijke rot ziekte. Mijn lieve vriendin Cindy (al vanaf 1e klas basisschool) die later ook mijn schoonzus werd, is 3 jaar geleden overleden aan uitgezaaide borstkanker. 3 maanden daarna kreeg mijn schoonvader acute leukemie en nog geen 3 maanden later overleed. Een nare periode. Dus hoe fijn is het, als je terug denkt, dat alle dierbaren op onze bruiloft waren. Dierbare momenten moet je dus koesteren.


Voor mijn eigen dierbaren, mijn zoon Joren en dochter Maren, ben ik de afgelopen maanden druk bezig geweest. Project “Zolderkamer” is bijna klaar. Kleine dingen hou je. Later meer hierover. En onze jongste van 11 vond haar slaapkamer wel heel erg kinderachtig geworden. Vandaar deze te gekke metamorfose van mijn project “Tienerkamer”. Ook bij mijn kids maak ik een persoonlijk ontwerp. Hun eigen wensen en ideeën samengevoegd in een mooi interieurontwerp. Dezelfde werkwijze die ik altijd toepas met FOLLOW by Esther. Het is namelijk zo belangrijk dat iedereen jong/oud zich lekker voelt in de omgeving waar hij/zij in wonen.


Maren wilde heel graag Marmerlook Behang op haar slaapkamer. Bij de @karwei hebben ze deze, uit de collectie van @vtwonen. Voor mij natuurlijk een mooi uitgangspunt om de rest van haar slaapkamer te ontwerpen en te stylen. Persoonlijk vind ik de slaapkamer van Maren gaaf geworden. En als ik het blije koppie van mijn meisje zie, dan is mijn missie geslaagd.


Tot FOLLOW by

Esther

Recente blogposts

Alles weergeven

HALLO JULI

HALLO MEI

HALLO April

Comments


bottom of page