top of page

CORONA, het treft iedereen!!!


De 1 veel meer dan de andere. Zoveel mensen die alleen sterven. Zoveel doktoren en verpleegster die dag en nacht paraat staan voor de patiënten. Als buitenstaande weten wij absoluut niet hoe erg het is in de ziekenhuizen. Dus kunnen we de mensen in de zorg alleen maar bewonderen voor alles wat ze doen. Echt GEWELDIG. Heel Nederland staat op z’n kop. Nee, heel de wereld staat op z’n kop. Iedereen is van slag. Niet te bevatten, te bizar, waar zijn we in terecht gekomen, samen staan we sterk en wees lief voor elkaar. Een paar zinnen die de laatste tijd regelmatig uit mijn mond zijn gekomen.

Zelf merk ik (ook al zijn wij hier nog in goede gezondheid) dat ik best van slag ben. Normaal gesproken heb je een vast ritme thuis. Man naar het werk, kinderen naar school, zelf met mooie opdrachten bezig, leuke gesprekken en interieur presentaties geven. Iedereen zijn ding. En nu,.........man thuis aan het werk, van de 8 uur werken, 6 uur in overleg. Rumoer in de keuken. Mijn werkplek in beslag genomen. In plaats van ‘s morgens beginnen met de opdrachten. Nu in de woonkamer jufke spelen met mijn jongste van 9 jaar. Die niet alleen de concentratie heeft van een sperzieboon, dyslexie heeft en veel jammert. Die zo zeurt dat we met haar huiswerk voor school en RID, er 2x zo lang erover doen. Weg mijn tijd en energie. Mijn oudste van 18 jaar heeft een beperking, dus verandering is altijd lastig. Dus voor haar is “de normale dagelijkse dingen”, altijd het fijnst. Maar die is er nu even niet. Gelukkig houdt ze van puzzelen en helpt ze mij heel goed in het huishouden. Dat is echt super fijn en lief. En de middelste een puberende zoon van 16, die 4 HAVO doet. Nou ja doet….….aanwezig is. En nu heerlijk vanaf zijn eigen domein de lessen van school volgt (hoop ik). Die normaal gesproken, naast school, ook nog eens 4x in de week traint (2x met zijn voetbalteam en 2x keeperstraining volgt). Het allerliefste wat hij doet valt voor hem nu weg.

Ik weet dat al mijn dierbaren zijn thuis, de mensen die ik het liefste om me heen heb in deze roerige tijd. En toch voel ik mij benauwd in ons huis. Ben van slag en krijg mijn eigen ritme niet te pakken. Terwijl de rest al heerlijk hun draai thuis hebben gevonden.

Ook voor mijn bedrijf FOLLOW maak ik mij zorgen. Hoe gaat dat zometeen verder? Ik was zo fijn op weg. Mijn onderneming was echt aan het groeien. Echt zo super gaaf om te zien en te ervaren. Vorig jaar ben ik echt mijn droom en hart gaan volgen (FOLLOW) en ben zekers nog niet van plan om te stoppen. En ook niet in deze onzekere tijd. Dat maakt mij juist strijdbaarder om door te gaan. Want ik heb niet voor niets mijn bedrijf opgezet. Ik wil nog heel veel particulieren/bedrijven helpen met hun interieur. Ook al is dat voor nu niet persoonlijk mogelijk. Maar wil je toch NU advies, wat niet kan wachten. Omdat CORONA tijd, ook weer vrije tijd met zich meebrengt. En uitgestelde klussen in huis of in je tuin voorhanden ligt. Bel mij dan!!!!! Ik help je maar al te graag. Check deze website of Facebook, Instagram, LinkedIn en Google voor meer informatie.


Tot FOLLOW,

Esther


96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

HALLO JULI

HALLO JUNI

HALLO MEI

Comentários


bottom of page