top of page

HALLO April

Bijgewerkt op: 1 jul. 2021

Wat heb je met MAART gedaan?!


Wat gaat de tijd toch soms snel. En daarom is het ook goed om even terug te kijken, waar FOLLOW by Esther mee bezig is geweest. Even relativeren, even terug naar de opgeleverde 3D interieurontwerpen. De reactie van je opdrachtgevers, heerlijk! De super leuke Styling opdrachten die je samen met de bewoners doet. De foto’s die je krijgt wanneer een project nog in volle gang is of waarbij de bewoners al heerlijk aan het genieten zijn van hun interieur. Vragen die je krijgt, reacties die je krijgt......en floep maart is al weer voorbij!


April wordt naast de mooie interieur opdrachten, voor mij ook een bijzondere maand. Volgende week begint “Boost Your Interior Business” weer. 4 dagen lang online gesprekken, workshops en masterclasses over mijn vakgebied. Met veel creatieve inspirerende mensen. Zo’n zin in!!!!

EN.......

Volgende week maandag staat er voor mij een opname dag gepland voor een nieuw televisieprogramma op RTL4 “Heel Holland Woont”. Hoe leuk, te gek en spannend is dat.....natuurlijk houd ik jullie daarvan op de hoogte! Dus blijf/ga me volgen op de social media kanalen.


Maar eerst deze nieuwe week in APRIL knallen. En jullie weten.......

"April doet wat ie wil!!!"

Dus: “Go with the flow” en “Gaan met die banaan”.


Tot FOLLOW by

Esther 💋Recente blogposts

Alles weergeven

HALLO JULI

HALLO JUNI

HALLO MEI

Comments


bottom of page