top of page

HALLO MEI

Wat heb ik toch leuk werk. Al die verscheidenheid in de interieurs die ik met FOLLOW ontwerp.

De reacties en blijheid van mijn opdrachtgevers.

De mooiste uitspraak van deze maand is toch wel: "Yes!!! We krijgen een volwassen huis!"

Een jong gezin met 3 kinderen. Ze gaan verbouwen en willen gelijk ook hun interieur veranderen. Echt die reacties zijn zo ontzettend leuk om te zien en te horen. Daar krijg ik zoveel energie van.


Maar april was ook vier dagen "Boost Your Interior Business!" Dit had ik voor geen goud willen missen. Vier dagen lang masterclasses en interviews volgen, gegeven door interieurprofessionals. Zoveel meer geleerd en elkaar geinspireerd. Mooi dat je zo'n groot online Event weet te organiseren. Top gedaan!


En............................................ik heb het filmpje al mogen bewonderen, die op 6 juni om 12:30 uur op RTL4 wordt uitgezonden. Ik ben altijd erg kritisch op mezelf (Wie niet!), dus was ik blij verrast toen ik het filmpje zag. WAT GAAF!!! In twee minuten wordt mijn bedrijf FOLLOW by Esther getoond. Wie is FOLLOW, wat doet FOLLOW, waar staat FOLLOW voor en hoe gaat FOLLOW te werk. Prachtig neergezet. Zo leuk dat twee gezinnen (toevallig buurtjes van elkaar) mee hebben gewerkt aan deze opname. In deze twee woningen, ontworpen door FOLLOW, is er gefilmd. Twee woningen, één kap en gespiegeld van elkaar. Jaren 30 woning. Huizen met karakter. Maar door de jaren zijn de huizen veranderd van bewoners. Andere bewoners, andere tijden, dus ook andere interieurs. Verbouwingen, groot of klein. Maar aan de voorkant is er niets van te zien.

Hoe g

aaf is het dan voor mij dat ik met mijn bedrijf die verscheidenheid van deze twee huizen laat zien aan het grote publiek.

Vanaf 16 mei begint "Heel Holland Woont" om 12:30 uur op RTL4. FOLLOW by Esther is te zien 4 weken later (6 juni) en de herhaling is op 4 juli om 12:00 uur.


Ik kan niet wachten om deze opname aan jullie te laten zien. Gewoon omdat ik trots ben op mijn bedrijf. Op de interieurontwerpen die ik maak, de interieuradviezen die ik geef en de leuke verrassende reacties die ik krijg.


Tot FOLLOW by

EstherRecente blogposts

Alles weergeven

HALLO JULI

HALLO JUNI

HALLO April

Kommentare


bottom of page