top of page

HALLO MAART

BINNENKIJKEN | GEDURFT


Mijn eerste binnenkijker van dit jaar. Natuurlijk neem ik jullie mee met de binnenkijkers. Voor mij als interieurontwerpster is het prachtig om te zien, dat een ontwerp goed tot zijn recht komt in bijvoorbeeld deze woning. Het is een jaren 70 woning met een zitkuil. Met in het midden een dragende muur die de keuken en de woonkamer van elkaar scheid. Niet een standaard woning dus.


Doordat ik met deze uitdagende foto behang heb gewerkt. Zorg ik ervoor dat deze muur alle losse ruimtes met elkaar verbind en de woning één geheel wordt. De bewoners die ook wel durf hebben, zijn super blij met het resultaat.


Dit behang is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Na een eerste intake gesprek, krijg ik al een goede indruk wat wel of niet kan. Ik weet van mijzelf dat ik veel durf in het interieur. Onder andere ook met dit behang. Toch vond ik het wel eng hoe mijn opdrachtgevers erop zouden reageren tijdens de interieurpresentatie. Zie de foto's, ze waren blij verrast. Het interieur klopt en voelt als een warme deken.


Natuurlijk moeten nog wel de puntjes op de i gezet worden. Maar vanwege corona is dat lastig.

Ik ben zeer tevreden met dit resultaat. Wetende dat er nog veel meer BINNENKIJKERS komen om van te genieten.


Tot FOLLOW by


Esther


Recente blogposts

Alles weergeven

HALLO JULI

HALLO JUNI

HALLO MEI

Kommentare


bottom of page