top of page

Wie bijna jarig is.......trakteert!

11 maart 2019, op mijn eigen verjaardag, is FOLLOW by Esther geboren. Mijn eigen bedrijf, mijn kindje.

FOLLOW by Esther is een interieurontwerp- en Styling Advies bureau. 1 jaar ben ik al bezig met mijn creativiteit, klanten helpen met hun interieur. Mijn gave "visueel zien" (ik heb er zelf maar een naam aangegeven), gebruiken. Wat voelt dat als een bevrijding zeg. Afgelopen jaar alleen maar leuke gesprekken met opdrachtgevers gevoerd, wensen en ideeën besproken en verhalen omgezet in beelden. Wat fijn,........!


En zeg nu zelf, iedereen wil toch zo'n mooi interieur als op Eigen Huis & Tuin, VT-Wonen "weer verliefd op je huis" of de Grote tuinverbouwing van SBS 6. Super leuke tv programma's waaruit je heel veel inspiratie/ideeën/wensen kunt op doen, alleen in de praktijk werkt het vaak heel anders.

Want wie komt jou helpen om een interieur te ontwerpen, kleur-, materiaal advies te geven? Licht....? dat is toch niet zo belangrijk?! Nou eigenlijk wel. Licht bepaald een groot gedeelte de sfeer in huis. Zelf vind ik in-direct licht ook erg belangrijk. Dat brengt spanning, maar ook diepte in je interieur. Wie kan ervoor zorgen dat onze woonkamer een geheel wordt. We hebben wel nieuwe meubels gekocht, maar toch voelt het niet als thuiskomen?! En wat kost dat dan wel niet?


Veel van dit soort vragen zijn het afgelopen jaar op mijn pad zijn gekomen. En door met mijn klanten persoonlijk in gesprek te gaan, kan ik hun interieur wensen en ideeën ook dicht bij hun zelf houden. Zelf vind ik dit heel belangrijk. Want zij zijn toch diegene die zich heerlijk thuis moeten voelen in hun eigen interieur. Alleen FOLLOW zou Follow niet zijn, om ook de "DURF te DOEN" toe te passen. Of zoals ze in Twente zeg'n "VAAK Bu-J te BANG!

Ik probeer altijd wel iets te creëren in een interieur, waar mijn opdrachtgevers totaal niet aan dachten. De reacties tijdens mijn presentaties, vind ik daarom altijd geweldig. Ze worden dan zo enthousiast , dat ze bijna niet kunnen wachten om aan de slag te gaan. Gewoon omdat de 3D illustratie-ontwerp foto's zo'n werkelijk beeld weergeven van het uiteindelijke resultaat. En de kosten,......? Neem dan een kijkje op mijn website, www.followbyesther.com. Dan zie je dat het bij FOLLOW best wel meevalt. Een afspraak is zo gemaakt. En wie weet zit ik binnenkort wel bij jullie aan tafel, om je wensen/ideeën om te zetten in een mooi 3D interieurontwerp. Voor inspiratie kun je mij ook volgen (Follow by Esther) op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.


Terugkijkend op mijn eerste jaar als startende ondernemer, kan ik alleen maar dankbaar zijn. voor alle opdrachten die ik al heb gedaan en waar ik nog mee bezig ben. Zo ontzettend gaaf! Mijn creatieve brein,zit nog lang niet stil.


Dus, wie weet,....... tot snel, tot FOLLOW!


Liefs, Esther


Ps: Op mijn Facebook pagina ( www.facebook.com/followbyesther ) Heb ik een LIKE en DEEL actie, ter ere van mijn 1 jarig bestaan. Kijk snel op FB wat je kunt winnen!
170 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page