top of page

Lekker druk,......

De afgelopen 3 weken lekker druk geweest. Nu de zomervakantie nadert, wil ik graag alle opdrachten afronden. Opdrachtgevers wil ik niet al te lang in nieuwsgierigheid laten. Ook omdat zij graag in de vakantie willen beginnen met klussen.


Een van de afgeronde interieurontwerpen is die van een jong gezin uit mijn woonplaats Goor (Hof van Twente, Twente, Overijssel). Ze gaan verbouwen. Achter bouwen ze er een stuk bij aan en wordt er een nieuwe keuken geplaatst. Aan de voorkant krijgen ze een erker. De gehele beneden verdieping wordt aangepakt. Maar hoe gaat het er dan uitzien? Wel de ideeën. En wensen in overvloed. Maar hoe kom je tot één geheel?


Vorige week gaf ik de presentatie. Wat waren ze blij verrast. Precies zoals ze het voor ogen hadden.

Het 3D ontwerp dat ik voor hen heb gemaakt bundelde al hun ideeën en wensen. De woonkamer en keuken kregen een Scandinavische look. Licht en strak. Gecombineerd met natuurlijke materialen en warm getinte kleuren. "Je hebt precies de kleur gekozen die ons interieur compleet maakt. Perfect!". Door goed te luisteren naar mijn klanten is het voor mij de juiste kleur kiezen niet zo moeilijk. Ook al hebben wij niet specifiek over een kleur gesproken. In dit ontwerp heb ik de kleur "Heart Wood" van Flexa gekozen. Dit is één van de trendkleuren van 2020.


Het 6-stappenplan!

Het complete interieurontwerp zie je hier onder in de 6 stappen presentatieplan van FOLLOW by Esther, incl. de 3D illustratie foto's.


Foto 1 Moodboard

Foto 2 Plattegrond

Foto 3 Bovenaanzicht in 3D

Foto 4 Lichtplan

Foto 5 Doorsnede

Foto 6 t/m 14 3D illustratie foto's


De 7e stap komt eraan!

Binnenkort kan je ook voor een 7e stap kiezen. Dat is een Virtuele tour door je huis. Voor een nog beter en realistische beeld van je interieur. Echt te gek! Ik hou jullie op de hoogte. Maar wil jij op de hoogte blijven van FOLLOW by Esther. Volg me dan op mijn verschillende social media kanalen.


Heb jij ook verbouw of nieuwbouw plannen?

Na mijn vakantie ga ik weer bezig met allemaal te gekke interieur opdrachten.

Heb jij ook verbouw of nieuwbouw plannen, maar nog geen ontwerp?! Of interieurinspiratie nodig? Laat FOLLOW je helpen. Kijk op www.followbyesther.com naar de mogelijkheden. En volg me op de verschillende socialmediakanalen, om op de hoogte te blijven.Fijne vakantie en geniet van de kleine dingen, die vaak heel groot zijn!

Tot FOLLOW by ESTHER


179 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page