top of page

Uit mijn "COMFORT ZONE" gaan!

Bijgewerkt op: 1 dec. 2020


Als beginnende ondernemer komen er allemaal leuke nieuwe opdrachten op je af.

Zo ook het Live-Event “Huisje-Boompje-Feestje!” georganiseerd door Rabobank Midden Twente.


Live in een TV studio een presentatie geven van mijn bedrijf “FOLLOW by Esther” (interieurontwerp- & Interieurstyling Bureau).

Met als uitgangspunt: hoe ga ik met mijn bedrijf te werk. Wat kan je en mag je van mij verwachten als interieurontwerpster. Om de startende kopers meer informatie te geven wbt. het interieur, lichtplan, verbouwen of nieuwbouw, inrichting, ontwerpen in 2D en 3D. Wat komt er allemaal bij kijken als je je eerste woning koopt!


Dit Event was voor mijzelf ook een echte uit je “comfort zone” gaan. Maar zoals Pipi Langkous altijd zei; “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Zo sta ik er tegenwoordig zelf ook in. Nee zeggen is zo makkelijk. Maar dan mis je wel vaak de leuke dingen/situaties die op je pad komen.


Goed dat ik voor dit Event geen nee heb gezegd, want was het een leuke inspirerende dag. Veel geleerd en nieuwe mensen ontmoet. De studio van Say Yeah Media in huiskamersfeer ge-styled. Waar ik veel leuke reacties op heb gekregen. Love my job!

Mijn eigen woonkamer heb ik daarvoor wel leeg moeten plunderen. Wat voor mij totaal niet erg is hoor. Kon ik de volgende dag alles weer een mooi nieuw plekje geven.


Voor de camera was voor mij wel nieuw. Praten tegen een camera, dat is gek. Maar alles moet de eerste keer zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Klinkt heel simpel nu ik het zo beschrijf.

Maar goed, praten op zich vind ik niet zo heel lastig. Gezellig aan de keukentafel met opdrachtgevers, interieur wensen bespreken, natuurlijk onder het genot van een kop koffie.

En als ik dan eenmaal aan de klets ben, vooral als het over interieurs gaat, laat ik vaak mijn koffie koud worden. Hahaha, that’s me!


De eerste 5 min van de presentatie was ik best zenuwachtig/onwennig. Maar toen het over interieurontwerpen en de styling ging, toen liep het goed. De 20 minuten waren zo voorbij en de koffie koud. De vragen die tussendoor gesteld werden, vond ik een leuke interactie met de kijkers.


Gelukkig verliep alles volgens plan. En kan ik tevreden terugkijken op deze goed georganiseerde Live-Event “Huisje-Boompje-Feestje!” van de Rabobank.

Uiteraard is mijn presentatie opgenomen en kan teruggekeken worden via onderstaande link.
Dus ben jij ook nieuwsgierig geworden hoe ik te werk ga? Kijk dan mijn presentatie en wie weet zit ik binnenkort wel bij jou aan de keukentafel met een kop koffie.

Want dat is wel wat ik het liefste doe. Persoonlijke gesprekken. Persoonlijk jullie wensen en ideeën bespreken. Persoonlijk jullie vragen beantwoorden.Tot FOLLOW by

Esther
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page